donderdag 17 november 2011

N'Yzer - Eendracht Vichte: 4-2

De jonge bende van Eendracht Vichte maakte het N'Yzer in de aanvangsfase knap lastig, maar de verdediging hield stand. N'Yzer herstelde het evenwicht en scoorde 4 goals uit 5 kansen in de eerste helft:
Mamoets scoorde na een individuele actie, Deckie schoot een assist van Didi knap overhoeks binnen, Didi tikte en vrije trap van Jack tegen de netten en een vrije trap van Jack week af en rolde binnen.
Het publiek kan bij momenten echt genieten van het knappe collectieve combinaties - 4-0 aan de rust.

In de tweede helft ging de voet van het gas. Er waren enkele kansjes aan beide zijden, en op het einde konden de bezoekers nog tweemaal scoren, waarvan 1 penalty. Een doelpunt van Deckie werd nog onterecht afgekeurd wegens handspel. Eindstand 4-2 in een aangename, faire match...