maandag 26 november 2012

10 matchverslagen in 1

Door een onverklaarbaar technisch probleem / door luiheid (*) zijn de matchverslagen na de eerste speeldag niet gepubliceerd, waarvoor onze excuses.

N'Yzer was met 9 op 9 perfect aan de competitie begonnen - de beste start ooit in onze clubgeschiedenis. Het geluk dat we in de eerste 3 matchen wel hadden, mankeerden we in de matchen die volgden. Maar er was meer: fysiek en mentaal ging N'Yzer voor het eerst door een serieus dal (om het woord crisis niet te noemen). De slechtste reeks ooit in onze clubgeschiedenis.

Hierbij de samenvatting die geldt voor de 6 verloren matchen in die periode:
We beginnen niet slecht aan de match. In de tweede helft zakken we door het ijs. (1 uitzondering eind oktober: de zege in Grammene, maar op dat veld hebben we nog nooit verloren)
Het gebrek aan conditie en kwaliteit konden we zelden goedmaken met karakter. Maar de kentering moest en zou er komen.

Op 17 november voelde de geplaagde groep dat er iets moest gebeuren. 12 N'Yzerboys gingen die dag op bezoek bij leider FC Beitem Rumbeke. Ondanks de 2-0 achterstand aan de rust, werd het nog 2-2 - het verslag van die match kun je lezen op de site van de ondertussen ex-leider:  http://www.fcbeitem.be/pagina2.html

De fighting spirit is alvast terug!

Klassement en alle uitslagen steeds te vinden op http://www.vlvb.be/index.php/competitie

* schrappen wat niet past

Geen opmerkingen:

Een reactie posten