maandag 4 november 2013

Spar Decor Marc Lendelede - N'Yzer: 5-2

Lendelede was niet schitterend aan de competitie begonnen, maar we hebben het er altijd moeilijk gehad. Ook deze keer bleek dat.

Aan de rust staan we op 2-2: eerst komen we na een hoekschop op achterstand. Na een mooie combinatie rondt alweer Deckie de assist van Stoene mooi af. We komen zelfs op voorsprong na een schitterende kap en passeerbeweging van Stoene. Jammer genoeg moeten we vlak voor rust nog een tegengoal slikken: een licht toegekende vrije trap wijkt af op de muur en verdwijnt via een achterhoofd in doel.

In de tweede helft komen we zelfs op achterstand na - weeral - een vrije trap die in één tijd binnengetikt wordt. Jantje B schiet de 3-3 nog binnen, maar de scheids oordeelt onterecht dat de assist van Ollie over de achterlijn geweest was. Daarna moet N'Yzer nog meer risico's nemen, en krijgen we er nog 2 binnnen.

Een pijnlijke nederlaag om snel te vergeten. En de beste manier is om dat te doen is te beginnen met volgende week Sparta Belgiek te verslaan.
We zijn nu leider-af, maar blijven stevig in de top 3.