dinsdag 24 december 2013

1/16e finales beker: N'Yzer - Duvelke Astene: 4-1

De beker is voor N'Yzer altijd speciaal. Ook dit jaar is zo ver mogelijk doorstoten één van onze doelen.
Duvelke Astene, een middenmoter uit de 2e reeks zou geen probleem mogen vormen.
In de eerste helft voetballen we heel wat kansen bijeen, maar de afwerking blijft in gebreke.
Vlak voor rust toont Duvelke Astene zich wél trefzeker: met een mooie volley zetten ze de 0-1 op het bord.

Toch efkes paniek aan de rust, maar na de rust komt een gebeten ploeg op de mat. Erop en erover, want we scoren nog 4 keer:
1-1 Pils, na assist van de sterke Jornie
2-1 Ollie na een knappe individuele actie (al kan het ook zijn dat de verdediger de bal over de lijn duwde, maar we gunnen Ollie dit doelpuntje)
3-1 En Ollie opnieuw, na een assist van Junior waardoor Ollie alleen voor de keeper opduikt.
4-1 Jantje B na assist van Mika

Volgende ronde van de beker wordt gespeeld op 15 maart 2014 om 15u. We spelen op en tegen FC Kouter Deinze.

We strijden nog op 2 fronten. Maar na efkes genieten van de winterstop.