vrijdag 26 maart 2010

N'Yzer - Taverne Palace: 3-1

Omdat de kledijsponser van Taverne Palace het wat liet afweten begon de wedstrijd met enkele minuten vertraging terwijl Brecht aan het uitleggen was dat hij op dit aanvangsuur normaal nog lag te genieten van zijn siƫsta.

4' Zhirkov gaat door op links, zet mooi voor maar Sam besluit onbegrijpelijk over
7' Grote kans voor de bezoekers door een onoplettendheid in onze verdediging maar N.A. uit K maakt zijn foutje goed.
16'  1-0 Mooie counter N'Yzer. Moerre trapt de bal vooruit en Poldi werkt mooi af met een lob.
Het valt op dat Senne 's nachts begint door te slapen want Moerbie speelde terug een sterke partij.
18' Zhirkov op de lat
20' Frutos krijgt op de bank een telefoontje van Caroline, een vent met borsten!
30'  2-0 Penaltyfout op Poldi. Strafschop wordt omgezet door onze Goleador Brecht Algoet.
34' Hannes zet een doorgebroken Ackou alleen voor doel maar die besluit op de doelman

66' 3-0 Decky straft een foutje af van de doelman na een lange bal van Schmeichel.
74' 3-1 Goal met een geurtje buitenspel maar scheidsrechter keurt goed.
77' 3-2 in de maak maar Schmeichel is attent.
85' nr12 wordt vervangen door nr12

Volgende week zien we terug Porno maar oppassen voor de Kerels van VK Olympia Kortrijk die bevrijd en vol vertrouwen zullen spelen na het behalen van de eindronde.