maandag 16 mei 2011

Beker 1/4 finale: N'Yzer - Rangers 0-0 n.v. (5-4 na penalties)

N'Yzer doet het weer: voor de tweede keer op rij stoten we door na penalties.
Na 90 minuten was er nog geen winnaar. Ook de verlengingen leverden geen doelpunten op.
Vooral in de eerste helft was N'Yzer baas. Er waren enkele mooie kansen, maar de Rangers-keeper hield z'n netten schoon.
In de tweede helft licht overwicht voor de bekerhouder zonder echt veel doelpogingen. Op de counter kregen de Rangers nog de grootste kansen.

In de penaltyreeks stond het na elk 5 strafschoppen 4-4. De jarige Schmeichel is nu twee weken op rij de penaltyheld en want stop een tweede strafschop. Nico schiet de zesde en beslissende penalty gewoon door het midden.

Nu zaterdag volgt de halve finale tegen Heirweg Anzegem - een heruitgave van de bekerfinale van vorig jaar, ook weer in Grammene (Brugstraat 1), om 14u15.