maandag 13 september 2010

N'Yzer en Standard de Jeunesse Bellegem delen de punten

Standard de Jeunesse Bellgem was voor ons ploegje zoals voorspeld een echte waardemeter in de tweede vlvb-afdeling. Vorig seizoen was SDB dicht bij de promotie naar de hoogste afdeling. En dat was ook op het veld te merken.

Na een goed kwartier kwam N'Yzer op achterstand na een individuele actie van de bezoekende spits. Vervalle was kansloos. Nog voor het halfuur kon N'Yzer gelijk maken: nieuwkomer Olivier bediende Didi die naar binnensneedt en de keeper met een gekruist schot klopte: 1-1.

Nadien waren er nog wenkende kansen aan beide kanten. Poldi miste de assist van Schmeichel van dichtbij.

Ook in de tweede helft bleef het spannend en hielden beide ploegen mekaar in evenwicht. Standard schoot van dichtbij tegen de lat, en Vervalle moest enkele keren ingrijpen. Op hoekschop kopte Didi nog van dichtij over de kruising.
Al bij al een billijk gelijkspel.

+ Positief was dat we aardig meespeelden tegen een sterke tegenstander, ondanks (of dankzij?) de korte nacht voor sommigen
- Minpunt was dat nieuwkomer Olivier het veld moest verlaten met een enkelblessure en dat het potje van Stoene Junior efkes dreigde over te koken in een al bij al faire wedstrijd
! Voor het eerst in zijn bestaan speelde N'yzer gelijk in de competitie.

1 opmerking:

  1. Dat schot van Sdj op de lat had ik niet gezien... En ontbreekt dan ook in het sdj-verslag op onze site

    www.standardbellegem.be

    gr,
    de sdj verslaggever

    BeantwoordenVerwijderen