donderdag 8 december 2011

N'Yzer - 't Leeuwke Wevelgem 1-1

Nooit waren er zoveel gekwetsten en afwezigen bij N'Yzer. Enkel een half-gekwetste speler op de bank. En tegen 't Leeuwke, dat op 3 punten volgt, is dat geen cadeau. Het wordt dus knokken en we beseffen dat ieder puntje een puntje gewonnen is.

In de eerste helft hebben we het inderdaad niet makkelijk. De snelle zwarte parel is een gesel voor de verdediging: na een half uur scoort hij dan ook de 0-1. Gelukkig speelt Moere een dijk van een match. Ook de rest van de ploeg knokt voor wat ze waard zijn.

In de tweede helft beginnen we zowaar te drukken met o.a. een prima kans voor Poldi en dito save van de keeper tot gevolg. Dan slaan plots de stoppen door bij een bezoekende speler die een slag uitdeelt, gelukkig zonder erg. Meteen rood... laat je ploeg maar in de steek, denken z'n ploegmaats.
Kort erna scoort N'Yzer de gelijkmaker. Eventjes zit er meer in; maar de bezoekers krijgen ook nog een penalty. De zwarte parel schiet die gelukkig over doel. 1-1 is de billijke einduitslag.