donderdag 7 maart 2013

N'Yzer - Sparta Belgiek 3-3

Eerst is er een onterecht doelpunt voor N'Yzer (waar blijft die doellijntechnologie VLVB?) en een onterecht gefloten buitenspelgoal van Belgiek had het na 10 minuten al 1-1 kunnen staan.
In een geest van fairplay wordt het kort erna ook echt 1-1: eerst scoort Belgiek, en Malysse mag tegenscoren op hoekschop.
N'Yzer wil meer: Junior breekt door, komt alleen voor de keeper en levert Didi een heerlijke assist. Jammer genoeg kunnen we die voorsprong niet vasthouden tot aan de rust: Sparta kegelt een vrije trap rechtstreeks binnen - we gaan rusten met 2-2.

N'Yzer begint sterk aan de tweede helft en wordt op hoekschop beloond met een kopbalgoal van Didi. De assist is alweer van Junior. N'Yzer lijkt de volle buit te gaan binnenhalen, maar in de slotfase valt een bal voor de voeten van een Belgiekenaar die er 3-3 kan van maken. Zeker niet onverdiend, want Belgiek had al heel wat gevaar gecreƫerd.

Een billijk gelijkspel, veel goals en een aangename match om volgen, meer moet dat niet zijn.