woensdag 20 maart 2013

Vynckier - N'Yzer: 2-3

N'Yzer wint deze Harelbeekse stadsderby, een aantrekkelijke match met veel doelkansen en doelpunten.
Het is Junior die de score vanop vrije trap in de korte hoek opent: 0-1. Malysse scoort op voorzet van Jasper een heerlijke binnenkant voet in 1 tijd de 2-0. Ondanks de vele afwezigen bij N'Yzer domineren we de eerste helft. Op hoekschop kan Vynckier wel direct de aansluitingstreffer maken: 2-1, en dat via een owngoal van Didi.

In het begin van de tweede helft stuurt nieuweling Stijn Desmet Jasper in het straatje. Vanuit een scherpe hoek maakt die er 1-3 van. Thuisploeg Vynckier dringt uiteraard nog aan, maar N'Yzer buigt niet en komt er zelf af en toe gevaarlijk uit.

Een licht toegekende penalty na een aangeschoten handsbal van Ducha brengt de spanning weer in de match want een kwartier voor tijd staat het 2-3. Bovendien krijgt Didi nog rood wegens een vermeend elleboogje na wat trek- en duwwerk in een nochtans faire match. Maar ook met 10 tegen 11 houdt N'Yzer stand.

Proficiat mannen voor de inzet en de mooie overwinnning!