maandag 21 mei 2012

1/2 finale N'Yzer - Belgiek: 4-0: N'Yzer naar derde bekerfinale op rij!

N'Yzer doet het weer: volgende week zaterdag, 26 mei om 16u30 spelen we opnieuw de vlvb-bekerfinale.
De tegenstander was niet van de minste: Sparta Belgiek. Op het kleine veld van Belgiek stond het aan de rust nog 0-0, ondanks veldoverwicht en enkele kansjes voor N'Yzer. Ook Belgiek had kunnen scoren, maar Mamuts zette z'n eigen foutje gelukkig meteen recht.
In de tweede helft walst N'Yzer over de tegenstand: Mika open op Pils, die naar binnen snijdt. De heroptredende Deckie kan z'n voorzet-schot van dichtbij tegen de touwen knallen: 1-0. Kort erna dribbelt Pils de 16 binnen, maar wordt in de tang genomen. De bal gaat op de stip en Ducha maakt er 2-0 van.
Belgiek kan niet meer dreigen - het is vooral genieten van het mooie voetbal dat N'Yzer op de mat legt. Onze ingevallen gelegenheidsspitsen stelen de show. Jack schildert een voorzet magistraal op het hoofd van Kocker die aan de tweede paal al even subliem gekruist binnenkopt. 3-0 met een heerlijke goal. Jack mag zelf ook nog scoren na handspel: 4-0 is de eindstand.
Hopelijk mogen we volgende week voor de 3e keer op rij de beker in de lucht steken. Aan motivatie alvast geen gebrek!

Maar daarvoor rekenen we uiteraard ook op de massale opkomst van onze supporters!
Place to be: de Brugstraat in Grammene om 16u 30
Tegenstander is Eendracht Vichte, dat tijdens de kwart- en halve finales alvast geen enkel probleem had met de tegenstand. Een ploeg in vorm, en zeker niet te onderschatten.

C'mon N'Yzer!

PS: onze vrienden van Astrid Kuurne spelen voor ons op hetzelfde veld de finale van de Cap Colours Cup.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten