maandag 7 mei 2012

N'Yzer nekt Heirweg Anzegem in slotminuten en eindigt 5e in competitie

Op de slotspeeldag pakte N'Yzer in de slotseconden de 3 punten tegen Heirweg Anzegem en springt zo naar de 5e plaats in de eindstand van de competitie. De doelstelling voor de competitie is daarmee gehaald - een knap resultaat voor ons eerste seizoen in de hoogste afdeling.

Spijtig dat Heirweg Anzegem degradeert  naar de 2e reeks - het is een sympathieke en goed voetballende ploeg, waar we heel goede herinneringen aan hebben.  Niet enkel door onze heroïsche overwinning vorig jaar in de halve finale van de beker, maar toch ook een beetje door deze match. Hopelijk tot binnnenkort - in eerste welteverstaan!

N'Yzer kwam zaterdag vlot op voorsprong via een mooie actie van Ollie en dito afwerking van Nico. In de tweede helft sprong N'Heirweg op en over N'Yzer: het wordt 2-1. Maar in de 90e minuut maakt super sub Jenci 2-2 gelijk via een magistrale, fenomenale verre kopbal in de winkelhaak op voorzet van Nico.
In blessuretijd trekt N'Heirweg in de aanval, maar keeper Stoene redt, en trapt een verre bal over alles en iedereen naar Didi, die de 2-3 eindstand vastlegt.

Proficiat mannen!

Nu hopen op een mooi slot in de beker, te beginnen met de kwartfinale zaterdag tegen FC Beitem - zaterdag 12 mei om 16u in Bavikhove.