vrijdag 19 april 2013

N'Yzer-Beitem: 3-2

N'Yzer knoopte weer aan met de overwinning met een 3-2 thuisoverwinning tegen FC Beitem, 4e in de stand.

Na een paar minuten was het al raak: Hornie zet zich door op links en Didi "swaffelt" de bal in het mandje.
Deckie verdubbelt dan de score na een mooie aanval, dito dribbel en gekruist schot à la de derde goal van Leye tegen FCB.

Tenslotte maakte Junior Malanda de 3-0 met een mooie, verre lob.
Zoals je ziet in dit filmpje valt deze lob net buiten de top 10 van "lob shots".

Ondertussen miste Beitem wel de kans om weer in de match te komen door een penalty binnen het bereik van Manu te shotten.

In de eerste minuut van de tweede helft komt Beitem terug tot 3-1, en een kwartier later maakten ze er 3-2 van. Jack kreeg dan - na handspel van Beitem - vanop de stip de kans om de match defnitief te beslissen, maar schoot nipt naast. Al bij al kon N'Yzer de voorsprong nog makkelijk behouden - een dik verdiende, mooie overwinning.