donderdag 12 november 2009

FC Bultynck Sport Menen - N'Yzer: 0-3

Door de afwezigheid van Didi, onze Stasegemse Filip Joos, werd het wedstrijdverslag deze week verzorgd door onze nieuwe Russische aanwinst Zhirkov. Het vertaalwerk kwam ten harte van het vertaalbureau AB Cani uit Madrid.
Na de eerste uitzege van het seizoen werd deze week om bevestiging gevraagd tegen het 2e geklasseerde FC Bultynck Sport Menen. De aanloop naar deze midweekwedstrijd verliep niet vlekkeloos, enkele spelers haakten af, andere werden op dinsdagavond gespot in een locale discotheek voor een OLSparty terwijl onze coach een trainingscursus volgt in Nederland.

N'Yzer bleef het vallen van de bladeren niet afwachten en vloog onmiddellijk in de op gang gefloten topper.
Na 11' snijdt Zhirkov naar het midden om aan te leggen, zijn schot wordt geblokt maar Brecht Algoet toonde geen genade en knalde de bal in het dak van het doel: 0-1.

Kort nadat Hannes het veld werd afgedragen door een blessure aan de gewrichtsbanden nam N'Yzer de match verder in handen. Poldi vond de lat op zijn weg en Frutos kopte in de rebound de 0-2 net niet binnen met alle complimenten voor de Menense doelman. Iets na het half uur was het dan toch zover, Reynardo verstuurde de bal van de eigen 16 naar Poldi, die het overzicht mooi bewaarde en Brecht Algoet op weg zette naar zijn 2e van de namiddag: 0-2.

Na de koffie hetzelfde beeld van de wedstrijd tot het noodlot opnieuw toeslaat en Brecht Algoet, die bezig was aan een sterke partij het veld moet verlaten met een liesblessure. Reynardo was echter niet tevreden met slechts 1 verwijzing in dit wedstrijdverslag en besloot daar iets aan te doen. Na een nieuwe assist van Poldi omzeilde Reynaldo knap de doelman om af te werken met zijn rechtse voet, wedstrijd gespeeld.

Menen was nog opzoek naar zijn eerredder maar de Stasegemse defensie brak niet, waren terug Yzersterk bezig en hielden opnieuw de nul, het was zelf N'Yzer die nog het dichtst bij de 0-4 kwam maar Zhirkov, Poldi, Pierre en de onvermoeibare Xavi vonden het welletjes geweest.

Moerre was zich ook al aan het voorbereiden op de Sinterklaasperiode en maakte woensdag reeds een gat in zijn broekje. De zoektocht naar het snoepje kan beginnen...

Opnieuw een schitterende collectieve prestatie, 6 op 6 na 2 toppers op verplaatsing. Nu zaterdag bevestigen tegen de altijd gemotiveerde Kerels van VK Olympia.

Nasdravé
Zhirkov

1 opmerking:

  1. Proficiat met de twee zeges, mannen!
    Veel beterschap aan Hannes!
    En aan de interim-reporters: goe bezig, ik kijk al uit naar het verslag van de zaterdag-match - ik lees het wel in Detroit ;-)
    Tot zaterdag
    Didi Joos

    BeantwoordenVerwijderen